Staňte se našimi fanoušky na:

Tvarohovo-vanilková zmrzlina

Autor receptu: Georgina (161 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
10× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Tvaroh, žloutky a van.cukr ušleháme. Z bílků ušleháme tuhý sníh a vešlšháme moučkový cukr do hladka. Obě pěny pořádně promícháme, plníme do formiček na nanuky a dáme zmrazit. Za 2-3 hodiny máme výborné nanuky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Fazolka007|23. července 2013
Super Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!