Želatinu namočíme na 1/2 hodiny do poloviny vlažného mléka. Zbytek mléka ohřejeme a rozpustíme v něm sladidlo. Horké mléko nalijeme do mixéru, přidáme želatinu namočenou v mléce a rozmixujeme. Postupně přidáváme tvaroh se žloutky a našleháme na hladký krém, ten nakonec zlehčíme tuhým sněhem z bílků. Částí krému naplníme 4 poháry (misky), pokryjeme ovocem a zbylým krémem (podle chuti můžeme přidat i oříšky). Dezert dáme vychladit. Rada: Místo pohárů můžeme částí krému naplnit formu na srnčí hřbet, pak pokryjeme ovocem a zbytkem krému. Dáme pak ztuhnout do ledničky. Před vyklopením ponoříme formu na několik vteřin do horké vody. Dezert nakrájíme na 4 kusy. 1 kus = 263 kcal - T 14,5 - S 8,1