Změklé máslo, žloutky a cukr utřeme do pěny, po lžících přeidáváme tvaroh a z mléka, pudinkového prášku a cukru uvařený a vychlazený pudink. Dno dortové formy vyložíme piškoty, potřeme krémem, poklademe ovocem (jahody, rozvařená jablka, kompotované meruňky, pokrájené broskve, vypeckované třešně nebo višně apod.), na ovoce rozložíme opět piškoty a povrch potřeme krémem a urovnáme. Naplněnou formu vložíme do chladničky a necháme do druhého dne zchladit. Pak formu rozevřeme, dort položíme na tác a ozdobíme hustě ušlehanou šlehačkou s trochou cukru, plátky čerstvého ovoce různých barev (např. kiwi, mandarinka, višeň či jahoda apod.), doplníme šlehačkou, nastrouhanou čokoládou, případně lupínky mandlí či nasekanými ořechy, a podáváme.