Kakaový korpus: --------------- Vezmene 3 ks vajec a bílky oddělíme od žloutků. 75 g polohrubé mouky prosejeme s 30 g kakaa. Z 3 ks bílků ušleháme tuhý sníh, po lžících do něj přidáváme za stálého šlehání 80 g moučkového cukru. Postupně do těsta zašleháme 3 ks žloutků jeden po druhém. Dortovou formu vymažeme máslem a vysypeme hrubou moukou nebo vyložíme pečícím papírem. Těsto do ní přelijeme, uhladíme a pečeme 20 minut v troubě vyhřáté na 180°C. Upečený korpus necháme vychladnout. Čokoládu rozpustíme ve vodní lázni a potřeme jí vrchní stranu korpusu. Na boky formy přitiskneme potravinářskou fólii, aby šel později dort lépe vyjmout a vložíme do ní kakaový korpus. Tvarohová náplň: ----------------------- 4 látky želatiny (7g) dáme nabobtnat na 10 minut do 1 dcl vlažné vody, poté ji rozpustíme za stálého míchání ve vodní lázni. Ušleháme 500 g tvarohu se 4 lžícemi cukru a v samostatné míse také vyšleháme 250 ml šlehačky. Do rozpuštěné želatiny postupně zamícháme ušlehaný tvaroh a šlehačku. Směs necháme trochu ztuhnout a nalijeme ji na kakaový korpus uzavřený v dortové formě. Necháme 2 hodiny vychladit v lednici. Ovocné želé: ------------ Želé si připravíme s mícháním 2 ks dortového želé červeného, 500 ml vody a 80 g krystalového cukru, promícháme a za stálého míchání přivedeme k varu, vaříme asi 1 minutu a necháme lehce zchladnout za občasného promíchání. Mezitím si navrstvíme 300 g zmražených malin na dort. Ještě vlažným želé postupně a zalijeme ovoce na dortu. Necháme vychladit v lednici.