Sušenky rozmačkáme, poklademe plátky másla a ohřejeme v mikrovlnné troubě 45s. Vytvoříme hmotu, kterou namačkáme na dno dortové formy o průměru 20 cm. Tvaroh vyšleháme s cukrem, sirupem a citronovou šťávou (já použila sorup mandarinkový, ale můžete použít jiný, který se bude hodit chuťově k citronu). Želatinu namočíme do vody a když nabobtná opatrně zahříváme za stálého míchámí. Jakmile se rozpustí na tekutinu odstavíme. Necháme lehonce schladnout, vmícháme důkladně do tvarohové hmoty a nalijeme na sušenky. Kdo má rád chuť smetany může do tvarohu vmíchat ještě 100ml šlehačky. Dáme vychladit a můžeme podávat. Dějte pozor při vmíchání želatiny do tvarohu, aby se Vám neudělali bublinky jako mě.