V míse smícháme kouku s droždím, cukrem a solí. Přidáme vodu, olej i vejce a ručně vypracujeme dohladka. Těsto poprášíme moukou, přikryjeme utěrkou a necháme na teplém místě asi 45 minut kynout. Potom těsto vyválíme a přeneseme do dvou tukem vymazaných koláčových forem nebo na vymazaný plech. Na přípravu náplně společně vymícháme ručním šlehačem měkký tvaroh, puding, cukr, vanilínový cukr a rozpuštěné máslo. Náplň naneseme na těsto a uhladíme. Okraje těsta potřeme rozšlehaným vejcem. Vložíme do předehřáté trouby a upečeme. Po upečení necháme koláč vychladnout a povrch ozdobíme ovocem. Povrch koláče můžeme ještě nakonec potřít čirým Dortovým želé Dr. Oetker, připraveným podle návodu na obale.