Staňte se našimi fanoušky na:

Tvarohový krém (jahodový)

Autor receptu: q (213 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Z mléka a pudinkového prášku, do kterého jsme rozmíchali cukr, uvaříme pudink. Když pudink vychladne, po částech do něj zašleháme měkký tvaroh a vmícháme nadrobno nakrájené jahody.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

H-D |16. června 2013
jahody už zrají,zkusím Odpovědět
-1 |16. června 2013
zkusím Odpovědět
PF*13 |16. června 2013
sladké miluju Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!