Staňte se našimi fanoušky na:

Tvarůžková lahodná pěna k pivu a k posezení

Autor receptu: Ivulinda(Ivka) (100 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
11× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Syrečky si pokrájíme na malé kousky a zalijeme je poté smetanou, cca 5-8 lžic, vše ale podle tuhosti a množství syrečků.Nádobu uzavřeme na 1-2 dny do chladu.Pak do šlehače, aneb mixéru vložíme vše z chladu naložené, dál i tatarskou omáčku, nebo majolku, česnek,máslo, drcený kmín, sůl a pepř a ev.přidáme smetanu, je-li vzniklá pěna pak moc tuhá a mixujeme vše do hladka. Podáváme vychlazené s pečivem a zdobíme zeleninkou. Pokud chceme aneb máme radši, druhou variantu, pak pokrájíme jarní cibulky nebo jednu cibuli, papriky na kousky a přidáme vše ještě do pěny. Poznámka Tato pěna je moc chutná, viděla jsem tady na rcp. také jiné tvarůžkové pomazánky, tak snad tato zde není, pokud ano, omlouvám se předem. Já jsem dala 200 gramů tvarůžků, ale můžete i udělat jen 100 gramů. Podáváme nej.. s pivkem.. ještě můžete udělat druhou variantu: vše stejné podle ingrediencí, ale pak je třeba ještě přidat: + 1 velkou cibuli 2 barevné papriky

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Anna1960 |9. dubna 2013
miluji tvarůžky Odpovědět
jana.remkova.7 |9. dubna 2013
Jéééžkovy oči!!! Sliny mám až v klávesnici!:-))) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!