Staňte se našimi fanoušky na:

Tygrovaná buchta s jogurtem

Autor receptu: zimolka (250 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Vejce ručně vyšleháme s cukrem, přidáme rum, mléko, jogurt, citronovou šťávu a kůru. Vmícháme přesátou mouku s práškem do pečiva. Těsto rozdělíme na dvě půlky a do jedné přidáme kakao. Kdyby se nám těsto zdálo být moc husté, dáme ještě trochu mléka. Do vymazané a vysypané formy lijeme střídavě obě těsta tak, aby bábovka byla pěkně tygrovaná. Pečeme v troubě při 180°C necelých 60 minut. Po upečení necháme chvilku odpočívat a potom vyklopíme. Po vychladnutí zdobíme moučkovým cukrem s pravou vanilkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!