Staňte se našimi fanoušky na:

Tymiánové řízky s křenovou majonézou

Autor receptu: objev (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Nejprve si připravíme křenovou majonézu – smícháme křen a majonézu a dáme do ledničky. 2) Bylinky nasekáme a smícháme je, přidáme sůl, pepř a strouhanku. 3) Řízky potřeme z obou stran hořčicí a obalíme je v bylinkové strouhance. 4) Osmažíme na oleji a podáváme se spařenými zelenými fazolkami, křenovou majonézou a skrojky citronu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |3. března 2016
Taky ukládám Odpovědět
sonizna |21. dubna 2015
Taky ukládám Odpovědět
objev |19. března 2015
Bylinkovou strouhanku miluji Odpovědět
salamek|24. března 2015
ukládám Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!