Staňte se našimi fanoušky na:

Tymiánové rolky

Autor receptu: Pavel Mašál (308 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1. Předehřejte troubu na 190°C. Každý řízek nařízněte podélně až skoro ke druhému kraji jako knihu. Jemně je naklepejte, aby byly obě půlky stejně vysoké, osolte je z obou stran. Na každé maso položte čtvrtinu sýru, posypte tymiánem, plátek zarolujte, pokud chcete, ovažte nití, a nakonec obalte každou rolku do dvou plátku slaniny. 2. Pekáč vymažte lžící oleje a vyložte ho plátky cukety a rozpůlenými rajčaty. Pokapejte zbylým olejem, osolte, pepřete, na zeleninu položte rolády a na ně pak snítky tymiánu. Pečte asi 45 minut: slanina by měla být zlatá a křupavá, cukety a rajčata křehké. Podávejte s bílým chlebem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Annett |26. řijna 2014
dávám do oblíbených 1++ Odpovědět
Annett |26. řijna 2014
zajímavý recept Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!