Staňte se našimi fanoušky na:

Tyrolská pánev - rychlý oběd

Autor receptu: Maty (520 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Brambory nechte vychladnout, oloupejte je a nakrájejte na čtvrtky nebo na plátky. Maso a slaninu nakrájejte na kousky, cibuli na měsíčky. Na pánvi rozpalte olej a orestujte cibuli se slaninou. Pak přidejte maso, osolte a opepřete. Chvíli opékejte, odstavte z plotny a vyndejte z pánve. Na výpeku opečte brambory, k nim (když jsou dokřupava opečené) přidejte slaninovo-cibulovou směs a rozpůlená cherry rajčata. Společně chvíli opékejte a nakonec dochuťte kořením. Podávejte ozdobené lístky čerstvé bazalky nebo majoránky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Polda |12. ledna 2015
hmm, zajímavé Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!