Staňte se našimi fanoušky na:

Uherský guláš s klobásou

Autor receptu: Libuška (5 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Očištěné maso nakrájejte na asi 2 cm kostky. Oloupanou cibuli nakrájejte na jemno a osmažte na sádle dozlatova, přidejte kmín, bobkový list, mletou papriku, vše důkladně promíchejte a přidejte na kostky nakrájené maso. Po důkladném orestování přilijte vývar tak, aby bylo vše ponořeno pod hladinou. Maso za občasného míchání duste přikryté pokličkou, dokud nezměkne. V rozpálené pánvi nasucho opečte na kostičky nakrájenou červenou papriku, kterou vmíchejte do guláše společně s na kostičky nakrájenou klobásou. Klobása by se v omáčce měla povařit jen krátce a to jen na mírném plameni. Dochuťte solí, pepřem a utřeným česnekem. Při servírování ozdobte čerstvou majoránkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

kymlal |9. května 2014
super Odpovědět
Drahuš-Anna|1. září 2014
Milá Libuško,když už jste si přivlastnila mou fotografii z receptu"Guláš lázeňského šviháka"na Toprecepty.cz ,mohla jste se alespoň zmínit o zdroji.Mezi slušnými lidmi je to samozřejmostí.Drahuš-Anna Kocíkováhttp://www.toprecepty.cz/recept/17447-gulas-lazenskeho-svihaka/ Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!