Staňte se našimi fanoušky na:

Uhlířský biftek

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Oba druhy masa semeleme,přidáme utřený česnek,nakrájenou cibuli,sůl,pepř,vejce,dobře umícháme a necháme 30 minut rozležet.Vytvoříme bifteky,ktreé obalíme ve strouhance a oboustraně osmažíme na oleji. Podáváme s hranolky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

jana.h |13. května 2014
vyzkouším Odpovědět
bohušek|15. května 2014
jůů,co je to za krasavici fotku? Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!