Staňte se našimi fanoušky na:

Úhoř mořský provensálský

Autor receptu: 764.13 (10 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
18× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vyprané a osolené porce mořského úhoře zapečeme na tuku.Přidáme pokrájená rajčata,třený česnek,pepř,zalijeme vývarem nebo vodou a dusíme.Po provaření zaprášíme moukou,znovu ještě povaříme,sypeme petrželkou a podáváme s bramborem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!