Staňte se našimi fanoušky na:

Úhoř na kmíně

Autor receptu: Bagorz (56 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Bezlepkové
Dětská strava
Nízkokalorické
Vegetariánské
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Uhoře odkrvíme, vypitváme, řádně očistíme a nakrájíme na asi 6cm.kousky. Pekáček vytřeme olejem, vložíme osoleného,mírně opepřeného úhoře,pokapeme citrónem a hodne posypeme kmínem.Dáme zapéct do předem vyhřáté trouby na 170°C asi na 10 min.pak ho vyndáme, rychle poklademe plátky másla a dáme opět do trouby dopéct až dostane zlatavou barvu. Podáváme z bramborem a měsíčkem citrónu. Takovým to způsobem se dají udělat i jiné ryby, jenom pozor, aby se nepřichytili na pekáč a nepotrhali se tím. Snad by pomohl pečící papír? Tímto způsobem se dá upéct téměř každá (ne-li každá)ryba.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Januse |27. června 2013
tak to vyzkouším, opravdu to vypadá lákavě Odpovědět
Mendy |23. června 2013
Tak toto je delikatesa! Odpovědět
Bagorz |4. května 2013
nikito,poslat manžela na ryby :-) Odpovědět
nikita066 |4. května 2013
jen nevím kde sehnat uhoře :/ Odpovědět
Bagorz |25. února 2013
A je to jedna z nejlepších, nejchutnějších ryb.Nemá kosti,jen se vytáhne páteř a zpapá .A takto jednoduše připravená,to je přímo božská mana :-) Odpovědět
jana.remkova.7 |25. února 2013
Jéé, úhoř je jedna z mála ryb, které jsem neochutnala. V tom smyslu závidím rybářům, protože ryby miluji:-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!