Staňte se našimi fanoušky na:

Úhoř na víně

Autor receptu: Zebra (391 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Rozpalte troubu na 180°C. Kořenovou zeleninu, cibuli a slaninu vložte do pekáčku společně s celým kořením a tymiánem a posypte cukrem. Za občasného promíchání opečte v troubě dozlatova. Úhoře naporcujte na špalíky, udělejte do nich několik zářezů, osolte a vložte je do rozpečené zeleniny. Přidejte máslo a zapečte. Potom podlijte vínem a dopékejte doměkka dalších 10-15 minut, podle tloušťky úhoře. Šťávu dochuťte a podávejte s čerstvou bagetou a citronem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!