Staňte se našimi fanoušky na:

Ukrajinský boršč

Autor receptu: Maty (520 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Hovězí maso s kostí dejte do většího hrnce a zalijte 3 l studené vody. Uveďte do varu a stáhněte plamen, odstraňte nákyp. Vložte celou cibuli a vařte na slabém ohni asi 1 hodinu. Řepu očistěte a nakrájejte na tenounké hranolky nebo nastrouhejte nahrubo, osmažte na másle, přidejte drobně pokrájená rajčata, rajský protlak, podlejte vývarem a poduste na mírném ohni asi 1 hodinu. Mrkev nastrouhejte na hrubém struhadle, cibuli najrájejte na jemno a orestujte na pánvi asi 15 minut. Do masového vývaru přidejte pokrájené zelí a brambory a povařte. Přidejte zeleninu a řepu a ještě povařte. Osolte, opepřte, můžete přidat utřený stroužek česneku. Podávejte se smetanou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Fíííra |3. června 2016
Hana vyzrála na komentáře :-))). Ukládám. Odpovědět
Rena.KI |17. července 2014
super Odpovědět
Hana S |20. května 2014
dobrý Odpovědět
Hana S |20. května 2014
je opravdu Odpovědět
Hana S |20. května 2014
dělám Odpovědět
Hana S |20. května 2014
boršč Odpovědět
Hana S |20. května 2014
ukrajinský Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!