Staňte se našimi fanoušky na:

Ulmské hvězdičky

Autor receptu: Bábrle Inka (1292 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Ze všech přísad uhněteme hladké těsto, zabalíme do fólie a dáme na 1-2 hodiny do chladničky. Pak těsto mezi fólií asi na 1/2 cm vyválíme, vykrajujeme hvězdičky prům. 4-5 cm, dáme je na plech s pečícím papírem. Na oblohu promícháme marcipán s bílkem a 2 lžícemi cukru, dáme do zdobícího sáčku s hvězdicovou trubičkou a na každou hvězdičku nastříkáme věneček, ozdobíme kandovaným ovocem. Pečeme 15-20 minut na 180°C (plyn st. 2-3).

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Fíííra |3. června 2016
Recept se bude hodit. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!