Staňte se našimi fanoušky na:

Utopenci podle Janči

Autor receptu: Jirinaja (45 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Špekáčky nebo kabanos oloupeme, nakrájíme na kolečka a naskládáme do sklenice. Uzeninu prokládáme cibulí nakrájenou na půl kolečka. Lák: olej,ocet,kečup, plnotučnou hořčici, worcestr, vodu chilli, sůl, pepř a papriku (množství ingrediencí lze pozměnit podle chuti a množství uzeniny). Vše rozmícháme a převaříme. Ještě horké nalijeme na uzeninu s cibulí. Necháme alespoň dva dny uležet.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Romik |11. března 2013
Zajímávé Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!