Staňte se našimi fanoušky na:

Utopenci se zelím podle strýce Václava

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Špekáčky oloupeme a podélně překrojíme napůl,aby se lépé rozležely.Do mísy dáme zelí i lák,nasekaný česnek a chilli papričky,ocet kmín,pepř,cukr a sůl.Všechno dobře promícháme.Vzniklá směs musí být pikatnější.Do láhve střídavě pěchujeme vrstvu půlek špekáčků a stejnou vrstvu zelí tak,aby všechno bylo ponořené v nálevu.Pak nádobu umístíme do chladu.Asi tak za 10 dní máme utopence hotové.Na talíři zdobíme utopence nakrájenou cibulí.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

pavlinf |30. července 2013
mnamka Odpovědět
Georgina |16. června 2013
to určitě vyzkouším Odpovědět
Victor |15. června 2013
Výborně! Odpovědět
Yvajs |14. června 2013
děláme a tak tyto skusíme Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!