Staňte se našimi fanoušky na:

Utopené špekáčky

Autor receptu: sarka.tuslova (56 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Svaříme v kastrůlu vodu, ocet, hořčici, bobkový list, sůl a pepř. Svaříme asi 5 minut. Do této vychladlé směsi poté vmícháme kečup, cibuli a špekáčky, nakrájené na kolečka. Necháme 3 dny naložené.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

A |11. května 2013
utopence miluji Odpovědět
Uzzi1 |11. května 2013
vyzkouším Odpovědět
Katty148 |11. května 2013
mňam, přidávám k oblíbeným :)) Odpovědět
šupina73|11. května 2013
Trochu zmena od klasiky:-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!