Staňte se našimi fanoušky na:

Uzenářská omeleta

Autor receptu: Rena.KI (508 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na kousky pokrájený salám, papriku, cibuli a česnek osmažíme na dvou lžících oleje. Vejce rozšleháme s trochou vody a solí, čtvrtinu směsi nalijeme na pánvičku s rozehřátým olejem, posypeme čtvrtinou připravených surovin a usmažíme omeletu. Stejně připravíme další tři omelety. Podáváme s pečivem a můžeme obložit zeleninou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!