Staňte se našimi fanoušky na:

Uzené maso v zelí

Autor receptu: yuzum (768 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Zelí scedíme, propláchneme studenou vodou, vymačkáme přebytečnou tekutinu a pokrájíme na menší kousky. Na rozehřátém sádle lehce opečeme nadrobno nakrájenou cibuli a na kostky pokrájené uzené maso. Posypeme paprikou, přidáme kmín, promícháme a hned vmícháme zelí. Podlijeme trochou vody a povaříme. Přidáme nadrobno nakrájenou bramboru, cukr, sůl a ještě krátce povaříme. Podáváme s čerstvým chlebem a s opečenou slaninou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Annett |13. listopadu 2014
zkusím 1++ Odpovědět
piškot |27. září 2014
1+++ Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!