Staňte se našimi fanoušky na:

Uzené maso z kostí s cibulí

Autor receptu: Jirinaja (45 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Do papiňáku dáme vařit uzená žebra asi tak půl hodiny. Z povařených žeber obereme maso. Přecezený vývar můžeme použít na polévku. Na pánvi si na oleji osmahneme dozlatova nakrájenou cibuli (čím víc, tím líp) . Přidáme maso a trochu ještě opečeme. Jako příloha je výborný bramborový knedlík a kysané zelí.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Victor |29. řijna 2013
1*** Odpovědět
Jirulle |26. února 2013
Nerada to říkám, ale: mám hlad. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!