Staňte se našimi fanoušky na:

Uzený bůček náš

Autor receptu: DAMI (50 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(5 hlasů)
Ohodnotit recept
19× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso nakrájíme na menší kousky, ze všech stran osolíme a potřeme prolisovaným česnekem. Naskládáme do velkého hrnce, těsně k sobě a kůží dolů, mezi maso dáme zbylý česnek. Necháme 2 hodiny na sucho a zalijeme studenou vodou, tak aby byla 10 cm nad masem a necháme v chladnu 2 dny. Dřevěné kolíky protáhneme nahoře masem a protáhneme provázek. Dáme na tyčky a do udírny, pomalu na 70 - 80°C udíme -- 9 - 10 hodin.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

david.kruml.1 |25. ledna 2015
přesně jen slintám Odpovědět
alena.bartunkova.180|3. února 2015
Vypadá to velice dobře, dala bych si košta Odpovědět
hanik29|20. ledna 2015
nádhera, jenom při podívání na obrázek tečou sliny Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!