V teplé vodě rozpustíme droždí, přidáme rýžovou mouku, sůl a uhněteme pružné těsto. Přikryjeme utěrkou a necháme vykynout. Maso pokrájíme na kostičky, přidáme sůl, cukr, pepř a smícháme se strouhaným zázvorem a sójovou omáčkou. Zalijeme studeným vývarem, ve kterém jsem rozmíchali maizenu. Orestujeme ji prudce po krátkém odležení na pánvi s osmahnutou cibulí a nasekaným česnekem. Jakmile náplň zesklovatí, odstavíme ji a necháme vychladnout. Vykynuté těsto vyklopíme na pomoučený vál, přejedem válečkem a "zahněteme" do něj prášek do pečiva. Z těsta uděláme dlouhý pruh, rozkrájíme ho na špalíčky a z každého vypracujeme válečkem tenký plátek. Vložíme do něj kopeček masové směsi, okraje vytáhneme nahoru, nařasíme, stlačíme a zakroutíme. Měl by tak vzniknout malý váleček. Uzlíčky vyrovnáme na pařák ve větším kastrolu s vodou a vaříme na páře 10-12 minut pod pokličkou. Hotové uzlíčky namáčíme v sójové omáčce, můžeme je jíst teplé i studené.