Staňte se našimi fanoušky na:

Vaječné karbenátky

Autor receptu: oloušek (80 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
25× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Uděláme zásmažku z másla a hladké mouky, zalijeme jí mlékem a provaříme na hustotu kaše. Osolíme. Přidáme na tvrdo uvařená nakrájená vejce a pažitku a smícháme do hmoty. Tu pak obalujeme v klasickém trojobalu a smažíme na oleji na pánvi. Podáváme s bramborem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Lenny |16. června 2013
ukládám,recept se může hodit Odpovědět
petra.konfrstova |21. května 2013
neznám, díky za recept Odpovědět
Jerry13 |11. května 2013
mnam ;) Odpovědět
tereza.bartova.3 |9. května 2013
Děkuji, ráda vyzkouším :) Odpovědět
najkuchtickalenka |8. května 2013
ukladam :-) Odpovědět
lucie.s.kopecka |6. května 2013
super Odpovědět
sarka.tuslova |6. května 2013
vypadá to velmi dobře :) Odpovědět
snilek21 |6. května 2013
dobrý nápad Odpovědět
maka |5. května 2013
vyzkouším Odpovědět
Vlasta78 |5. května 2013
zkusím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!