Staňte se našimi fanoušky na:

Vaječný koňak Mamka

Autor receptu: Malcher (30 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Žloutky ušleháme s vanilkovým cukrem do pěny, přidáme kondenzované mléko a opět cca 3 min. šleháme, nakonec přilejeme rum a lehce prošleháme. Nalejeme do sklenice a dáme chladit do lednice. Je skvělý, hustý a u nás nikdy dlouho nevydrží!

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Menzy |4. května 2013
Taky dělám a taky se ani neohřeje :-D Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!