Staňte se našimi fanoušky na:

Valašská krkovička

Autor receptu: Uzzi1 (356 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Jednotlivé řízky z krkovičky naklepeme, osolíme a opepříme. Na každý řízek položíme plátek slaniny, šunky a lžíci sterilovaného leča. Vložíme do zapékací mísy vymazané sádlem a posypeme nastrouhaným sýrem. Zalijeme smetanou a v dobře vyhřáté troubě upečeme do měkka. Podáváme s opékanými brambory.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

darina.studenkova.5 |22. května 2013
super, vyzkouším Odpovědět
ohen |22. května 2013
také dělám,je to dobré Odpovědět
honzíček |22. května 2013
supr Odpovědět
eviti |21. května 2013
super Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!