Staňte se našimi fanoušky na:

Valašská roštěná

Autor receptu: kojaníček (50 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Roštěnky na okraji několikrát nařízneme, zlehka naklepeme pěstí (nebo obrácenou stranou paličky), osolíme, opepříme a na oleji zprudka opečeme z obou stran. Snížíme teplotu a zvolna opékáme, aby maso bylo měkké a propečené. Na opečené plátky masa položíme kolečka klobásy a posypeme směsí nastrouhaného sýra a bylinek. V rozehřáté troubě prudce zapečeme - jen aby se rozpustil sýr. Podáváme s vařenými brambory.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

kocmaruska |19. června 2013
taky někdy vyzkouším Odpovědět
renda9 |4. června 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!