Staňte se našimi fanoušky na:

Valašská zelnačka

Autor receptu: Mišička (25 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
23× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Drobněji překrájené zelí dáme vařit i s lákem.Zvlášt uvaříme oloupané nakrájené brambory se solí a kmínem. Slaninu nakrájíme na kostičky,vyškvaříme jí a s hladkou moukou připravíme světlou jišku.Zalijeme jí studenou vodou a dobře rozmícháme.Necháme 20 minut povařit.Polévku zalijeme zakysanou smetanou s rozšlehaným vejcem.Nakonec přidáme na kolečka nakrájenou a na sádle opečenou valašskou klobásu a dochutíme solí a pepřem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

mamina1985 |16. května 2013
ukládám Odpovědět
eviti |16. května 2013
vyzkouším Odpovědět
Semyaza |16. května 2013
super Odpovědět
A |12. května 2013
klasika Odpovědět
maka |12. května 2013
Zelnačku znám a také ji dělám, mnamka Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!