Staňte se našimi fanoušky na:

Valašské frgály

Autor receptu: MsGracia (61 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
15× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Všechno nasypeme do mísy kuchyňského robota, řádně prohněteme a necháme v teple vykynout. Vyynuté těsto rozdělíme na 4 díly, prohněteme a necháme znova kynout. Rzválíme, vytáhneme v požadovaný tvar. Naneseme nádivku v patřičné vrstvě a až do kraje. Neháme znova znova kynout. Po 10minutách pokropíme máslem s rumem. Posléze upečeme, nejprve na střední, ke konci na nižší teplotě, aby se nespálily, ale dobře propekly. Každá nádivka je jen na jeden ze štyř dílů. Mléko lze nahradit vodou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

planeta |12. září 2015
moje oblíbené, 1** Odpovědět
Semyaza |4. ledna 2014
mnam Odpovědět
kockaviky |25. listopadu 2013
dobrota Odpovědět
fionka |9. dubna 2013
vypadají krásně Odpovědět
Zorushka |9. dubna 2013
Dělám a jako správný valach s hruškovými povidly :-) Odpovědět
Anna1960 |8. dubna 2013
pěkný frgál Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!