Staňte se našimi fanoušky na:

Valašský guláš

Autor receptu: drzac (52 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Hovězí maso omyjeme a nakrájíme na kostičky. Cibuli nakrájíme nahrubo. Česnek prolisujeme nebo nakrájíme na tenké plátky. Na oleji osmahneme cibuli a maso. Směs ochutíme majoránkou, slad. paprikou, česnekem, kečupem a pepřem. Vše promícháme a podlijeme vodou. Dusíme do poloměkka. Mezitím si brambory nakrájíme na kostky. Přidáme sklenici leča a brambory do hrnce. Směs opět promícháme a dolijeme vodou podle potřeby a vše dusíme úplně doměkka. Podáváme s chlebem. Při servírování můžeme ještě guláš posypat nakrájeným čerstvým česnekem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!