Smetanu přivedeme k varu, do misky si nalámeme čokoládu a přelijeme je horkou smetanou, ručně vymícháme hladký krém. Rozdělíme ho na 3 části - první ochutíme malinami a růžovým pepřem, druhou tmavým rumem a třetí necháme čistě čokoládovou. Všechny tři krémy pak necháme v ledničce úplně ztuhnout (4-6 hodin). Pak cukrářským sáčkem stříkáme kuličky na pečící papír a necháme je ještě chvilku zatuhnout v chladu. Nad párou rozpustíme hořkou a bílou čokoládu, pak v ní kuličky namáčíme (můžeme si pomoci koktejlovou vidličkou). Malinovo-pepřovou směs ponoříme do tmavé čokolády a obalíme v čokoládových hoblinkách (jedno jestli bílá nebo tmavá čokoláda). Směs s tmavým rumem namáčíme v hořké čokoládě a obalujeme v kakau. Neochucenou směs namáčíme do bílé čokolády a obalujeme v sušených fialkách kandovaných v cukru. Podle chuti můžeme do kuliček vmáčknout oříšek a některé můžeme obalit v nasekaných pistáciích.