KORPUS: 5 bílků, 17g cukru krupice, 5 žloutků, 125g hrubé mouky, 75g strouhaných lískových oříšků NÁPLŇ: 400ml šlehačky,200g mražených jahod, 50g moučkového cukru, 20g želatiny, 2 lžíce curacaa, čokoládová poleva a ovoce dle libosti na ozdobení. Troubu předehřejeme na asi 200°,C plech pečlivě vyložíme pečícím papírem a dle formy si na něj nakreslíme srdce. Bílky s cukrem vyšleháme v tuhý sníh, zlehka vmícháme žloutky, hrubou mouku promíchanou s ustrouhanými oříšky a nastrouhanou čokoládou a směs pečlivě rozetřeme na plech do vyznačených srdcí. Pečeme asi 8 minut. Upečené pláty ihned opatrně přeneseme na omoučený vál a stáhneme pečicí papír. Rozmrazené jahody nakrájíme nadrobno a promícháme s moučkovým cukrem a curacaem. Želatinu připravíme dle návodu a vmícháme ji do jahod. Přidáme dotuha vyšlehanou šlehačku. Jeden z plátů položíme na dno formy a potřeme polovinou připraveného krému. Přiklopíme druhým plátem a natřeme zbylou náplní. Přitiskneme poslední srdce a formu uložíme přibližně na 3 hodiny do lednice. Ztuhlý dort vyjmeme z formy a dozdobíme tmavou čokoládovou polevou a ovocem dle vlastní fantazie.