Žebra omyjeme a vložíme do 600 ml studené vody (pokud chceme, aby měl bujon krásně zlatavou barvu, můžeme žebra před vařením krátce dozlatova upéct v troubě). Přidáme celou menší neoloupanou cibuli,sůl,bobkové listy, nové koření a pepř. Přivedeme k varu a na mírném ohni vaříme 90 minut (dle potřeby přiléváme vodu). Hotový vývar přecedíme přes husté jemné sítko nebo přes plátýnko. Listové těsto rozválíme na tenký plát a vykrájíme z něj srdíčka, která přeneseme na plech, potřeme rozšlehaným žloutkem a v předehřáté troubě upečeme dozlatova. Mrkev,celer a cibulku očistíme, nakrájíme nadrobno a na oleji krátce orestujeme. Vše zalijeme vývarem a vaříme asi 10 minut. Dle libosti dochutíme solí a polévkovým kořením. Jednotlivé porce ozdobíme srdíčky z listového těsta. :-))