Staňte se našimi fanoušky na:

Vanilková pana cotta

Autor receptu: drzac (52 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
15× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Smetanu nalijeme do kastrůlku a jen zahřejeme. Nesmí vařit. Přidáme cukr a vanilk. lusk. Odstavíme a přidáme plátky želatiny, které jsme si nechali nabobtnat ve studené vodě podle návodu. Poté směs nalijeme do formiček, které vymejeme studenou vodou. Dáme do ledničky ztuhnout a nejlépe druhý den podáváme. Můžeme si udělat omáčku z mraženého ovoce a cukru na plotně a rozmixovat ponorným šlehačem. K pana cottě je vynikající studená. Místo vanilk. lusku můžeme použít vanilk. cukr.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

misa.svubova |16. listopadu 2013
vyzkouším.. Odpovědět
T3r3z |12. června 2013
Super :-) Odpovědět
stanicka007 |16. května 2013
Hned bych si dala. Odpovědět
Aidel |5. března 2013
Mňam :) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!