Mleté mandle a moučkový cukr nasypeme do mixéru a zpracováváme 15sekund.Směs prosejeme do mísy.připravíme si plechy s peč.papírem.Bílky nalijeme do mísy a ušleháhme je do nepříliš hustého sněhu.Postupně do něj zašleháme krup.cukr,ay vznikla pevná lesklá hmota.Zašleháme van.extrakt.Pomocí stěrky zapracujeme osmičkovým pohybem mandle s moučkovým cukrem.Hmota musí být lesklá a hustá a ze stěrky stékat.Naplníme cukrářský sáček s hladkou trubičkou.Na plech tvoříme kolečka o průměru 3cm.Plechem klepeme o stůl,abychom hmotu zbavili vzduchových bublinek.Necháme odpočívat při pokojové teplotě asi 30minut.Troubu rozehřejeme na 160C.Pečeme 10-15minut.Necháme zchladnout na plechu pak naplníme.Můžeme hmotu různě obarvovat potr.barvivem.