Staňte se našimi fanoušky na:

Vanilkové rohlíčky - hned měkké a výborné

Autor receptu: Evulka (1 recept)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
12× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vše smícháme dohromady tak, až vznikne hustné těsto. Potom necháme do druhého dne odpočinout. Pokud spěcháme, můžeme dělat i hned. Z těsta si vyválíme dlouhé válečky ( "žížaly"), které nožem rozkrájíme na kousky tak dlouhé, jaké chceme, abychom měli dlouhé rohlíčky. Potom tyto již nakrájené válečky přeneseme na plech a troušku zakroutíme, aby nám vznikl rohlíček. Nemusíme se vůbec bát, že by se nám nějak těsto lámalo, je krásně pružné:-) Po upečení hned obalíme ve vanilkovém cukru smíchaném s trochou cukru moučka. Jsou výborné a snězené u nás jako první:-)

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

IVETULIATKO |13. řijna 2013
máme móóóc rádi Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!