Staňte se našimi fanoušky na:

Vanilkový krém k dukátovým buchtičkám

Autor receptu: yuzum (768 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Polovinu dávky mléka dáme svařit s 2/3 dávky cukru. Do vařícího mléka vlijeme krémový prášek pečlivě rozmíchaný s částí (asi polovinou) zbylého mléka a za neustálého prošlehávání směs převaříme, až mírně zhoustne. Do zahoustlé směsi zamícháme žloutky rozšlehané se zbylou třetinou dávky cukru a zbylým mlékem a zvlona, za stálého prošlehávání uvedeme krémt téměř do varu (nesmí se vařit - žloutky by se srazily). Nakonec krém ochutíme vanilínovým cukrem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!