Staňte se našimi fanoušky na:

Vanilkový rýžový dezert

Autor receptu: Ahasver (505 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Mléko vlijte do mlékovaru a přiveďte k varu. přidejte propranou rýži a vařte asi 50 minut. Vmíchejte cukr, mandle a máslo, nechte vychladnout. Ušlehejte tuhou šlehačku a s vanilkovým aroma ji opatrně vmíchejte do rýže. Želatinu dejte do kastrolku se studenou vodou a zahřívejte za stálého míchání, až se rozpustí. Nechte ji vychladnout a pak vmíchejte do rýže. Tu přelijte do velké servírovací mísy a dejte aspoň na 2 hodiny chladit. Podávejte samostatně nebo s omáčkou z malinového džemu, ohřátého s trochou vařící vody.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!