Kávu prosejeme přes sítko, přidáme nakrájený marcipán, moučkový cukr, likér a důkladně prohněteme. Pak směs rozdělíme na 2 poloviny, alobal potřeme olejem, při nízké teplotě rozpustíme na pánvičce cukr, až získá světlou zlatožlutou barvu. Potom do něj zamícháme 75g dýňových semínek (zbytek odložíme na ozdobu). Důkladně promícháme s cukrem a rozetřeme na alobal, necháme úplně vychladnout. Odvážíme 75g kešu oříšků a najemno umeleme, zapracujeme je do jedné půlky marcipánové hmoty, ze které vytvarujeme 30 malých kuliček. Zbytek oříšků podélně rozpůlíme a odložíme stranou. Zbytek dýňových semínek umeleme najemno a vmícháme do druhé půlky marcipánové hmoty. Vyválíme z ní 5 válečků dlouhých cca 20 cm a pak každý váleček ještě rozkrájíme na 4 stejně dlouhé marcipánové tyčinky. Mléčnou i bílou polevu rozpustíme každou zvlášť v horké vodní lázni. Marcipánové kuličky namočíme v mléčné polevě a zdobíme kešu oříškem. Marcipánové tyčinky na močíme v bílé polevě a ozdobíme je karamelizovanými semínky. Bonbony necháme uschnout a uložíme do krabičky.