Vejce, 6 lžic pomerančové šťávy,150g cukru a sůl ušleháme do pěny. Vmícháme mouku, kypřící prášek a solamyl. Těsto naplníme do vymazané a vysypané dortové formy (26 cm) a pečeme 35-40 minut na 180°C (horkovzduch 160°C), necháme vychladnout a korpus 2x rozkrojíme. Namočíme 6 plátků želatiny, smícháme 150ml campari, 150 ml pomerančové šťávy a 50g cukru. Želatinu vymačkáme, rozpustíme a opatrně do ní vmícháme šťávu. Naplníme do obdélníkové formy s fólií a dáme do chladu. Části korpusu potřeme zavařeninou. Namočíme 8 plátků želatiny. Smícháme žloutky, 100g cukru a 100ml campari. Z 1 pomeranče ostrouháme kůru a přidáme ji do vaječné hmoty. Další 2 pomeranče vymačkáme. Vaječnou hmotu ušleháme ve vodní lázni do pěny. Želatinu vymačkáme, rozpustíme a vmícháme do pěny, přidáme i pomerančovou šťávu. Dáme chladit a jak začne želírovat, vmícháme šlehačku ze 400 ml dotuha ušlehané smetany. Každou ze tří částí korpusu potřeme 1/3 krému a dort složíme. Chladíme 2-3 hodiny. Campariové želé vyklopíme a vykrojíme z něj hvězdičky a kostičky. Zbytek smetany se ztužovačem ušleháme, dort potřeme a ozdobíme zrníčky granátového jablka, campariovými hvězdičkami a kostičkami.