VANILKOVÉ Z natvrdo uvařeného žloutku, několika kapek rumu, lžíce másla a lžíce vanilkového cukru vypracujeme hladký krém. Děláme z něj kuličky a každou obalíme v nastrouhaných hoblinkách z bílé čokolády. ROZINKOVÉ Ze 150g piškotových drobečků, 150g másla, 150g moučkového cukru a 150g rozinek namočených asi 1 den v rumu vypracujeme těsto. Děláme z něj kuličky a každou částečně obalíme ve strouhané čokoládě. Na tyto kuličky používáme částečně drobky z "nepovedeného" cukroví a doplňujeme piškoty. ČOKOLÁDOVÉ Ze 160g piškotových drobečků, 160g moučkového cukru, 70g másla, 2 lžic rumu a 2 lžic kakaa vypracujeme hladkou hmotu. Děláme kuličky (můžeme do nich dát mandli) a obalujeme je ve strouhaném kokosu. KOKOSOVÉ Z 200g kokosové moučky, 180g moučkového cukru, 50g rozpuštěného másla, 2 lžic medu, 1 bílku a 3 lžic bílého rumu vypracujeme hmotu, ze které tvoříme kuličky. Každou obalíme ve strouhaném kokosu smíchaném s vanilkovým cukrem. Můžeme obalit i v barevném kokosu.