ČOKOLÁDOVÉ: 15dkg moučkového cukru, 10dkg čokolády na vaření, 5dkg másla, 10dkg mletých ořechů, 1 bílek - Náplň: 5dkg másla, 5dkg vanilkového cukru, 1 vařený žloutek, 2 lžíce silné kávy - Čokoládu rozpustíme ve vodní lázni a přidáme ostatní suroviny, vznikne vláčná hmota a necháme jí odpočinout v lednici. Připravíme krém, kterým naplníme kuličky a nakonec obalíme v kakau nebo nastrouhaném ořechovém drobení.
BRUSINKOVÉ: 15dkg sušených hrubě mletých brusinek, 1dl rumu, 15dkg mletých ořechů, 15dkg moučkového cukru, 1 vejce, kokos na obalení - Brusinky namočíme na 24 hodin do rumu, pak je smícháme s ořechy, cukrem a vejcem. Děláme kuličky a obalíme je v kokosu.
ROZINKOVÉ: 15dkg sultánek, 1dl rumu, 15dkg mletých vlašských ořechů, 15dkg moučkového cukru, 1 vejce, kakao a kokos na obalení. - Rozinky namočíme na 24 hodin do rumu, smícháme s ořechy, cukrem a vejcem. Děláme kuličky, obalíme je ve směsi kakaa a kokosu.
LANÝŽOVÉ: 12,5dkg čokolády na vaření, 12,5dkg moučkového cukru, 2 žloutky, 10dkg másla, 5dkg jemně strouhaných mandlí, vanilkový cukr, 2 lžíce vody, barevná cukrová rýže - Rozpustíme čokoládu ve vodní lázni, necháme trochu vychladnout a utřeme s máslem. Postupně přidáváme žloutky, oba cukry a mandle. Dáme vychladit na 24 hodin do ledničky. Pak děláme kuličky a obalíme je v barevné rýži.
MAKOVO-ŠVESTKOVÉ: 80g mandlí nebo mandlové mouky, 60g sušených švestek, 150g mletého máku, voda, lžička perníkového koření, stévie dle potřeby, mák na obalení, 12-14 mandlí do kuliček (nemusí být) - Mandle a švestky namočíme do vody, necháme změknout, scedíme a rozmixujeme najemno. Zahustíme mletým mákem, přidáme perníkové koření, stévii, promícháme a uděláme kuličky. Do každé dáme jednu mandli a obalíme je v celém máku.