Staňte se našimi fanoušky na:

Vánoční plnění hlemýždi

Autor receptu: sari (516 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Pro zkušené
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Hlemýždě uvaříme ve vývaru s vínem,harmonií chuti, bylinkami česnek a petržel, octem, zeleninou mrkev,celer, posekáme nahrubo, a podusíme s petrželkou a cibulkou na kousku másla. Prolisované sardelky utřeme s máslem, přidáme žemli namočenou ve víně, žloutky, kůru a šťávu z citronu, pepř, posekané kapari, hlemýždě a strouhanku. Naplníme ulity a zapečeme v troubě do zlatova.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!