Staňte se našimi fanoušky na:

Vánoční rybí polévka

Autor receptu: Marie Kasalová (481 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Očištěnou rybí hlavu zbavte žaber, zalijte ji 1 litrem vody, osolte a dejte zvolna vařit spolu s cibulí a divokým kořením. Po 30 minutách odstavte a sceďte. Vývar uchovejte, z prochladlé rybí hlavy odeberte maso a dejte stranou. V hrnci na másle za stálého míchání dorůžova na mírném ohni osmahněte kořenovou zeleninu. Přidejte mouku a ještě minutu míchejte. Zalijte rybím vývarem, dobře rozmíchejte a vložte pokrájené vnitřnosti a mlíčí. Okořeňte špetkou muškátového květu a pepře a vařte ještě 15-20 minut. Přisypte petrželku a vypněte.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

planeta |1. prosince 2012
dělávám Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!