Staňte se našimi fanoušky na:

VÁNOČNÍ ŠTOLA S TVAROHEM

Autor receptu: Zorushka (153 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Máslo (nebo Heru) necháme změknout a společně se všemi dalšími ingrediencemi vymícháme těsto. Z něj uděláme dva stejné válečky, ty položíme na plech vyložený pečícím papírem. Předehřejeme troubu na 220 °C a štoly pečeme 10 minut, pak stáhneme na 160 °C a pečeme dalších cca 20 minut. Tuto vánoční štolu po upečení, ještě horkou bohatě potřeme teplým máslem a hustě posypeme moučkovým cukrem. Potom ji zabalíme do alobalu, dáme do chladu a uložíme na týden až 14 dní, než budeme krájet a podávat.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!