Staňte se našimi fanoušky na:

Vařená zelenina s mletým masem

Autor receptu: sonizna (502 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Česnek (jen 2 stroužky) a petrželku nasekáme najemno a dáme do misky s mletým masem. 2) Přidáme sůl a pepř a vytvarujeme kuličky o průměru 2,5 cm. 3) Česnek a cibuli nasekáme najemno a opékáme na olivovém oleji. 4) Mrkev a petržel nakrájíme na kostičky a přidáme k cibuli a česneku na pánvi. Osolíme, opepříme a restujeme 5 minut, poté přidáme víno. 5) Brambory, cuketu a rajčata nakrájíme na stejně velké kostky. Přidáme ke kořenové zelenině. 6) Celé to zalijeme vývarem a vaříme. 7) Poté přidáme kuličky masa a vaříme, dokud není maso udělané. 8) Servírujeme v hlubokém talíři.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |10. března 2016
super Odpovědět
objev |21. srpna 2014
vypadá moc dobře Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!